Uutiset

Huomioithan tilatessasi TaValta että…

..on ihan mahtavaa että olet löytänyt TaVasta palvelun tai harrastuksen! Vinkkaa työkaverillekin mitä kaikkea tavalaiset touhuavat.

Muutama muistutus:
– Käytä tilatessa selaimena Google Chromea.
– Tarkista että täyttämäsi tiedot ovat oikein, ERITYISESTI sähköpostiosoite. TaVa ei vastaa väärin annettujen tietojen johdosta menetetyistä palveluista.
– Odota että verkkomaksamisen jälkeen sivu päivittyy pois pankkisi sivulta ennenkuin suljet selaimen.
– Varmista että tilaamastasi palvelusta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi, yleenä 5-15min sisällä tilauksesta. Jos varausvahvistusta ei kuulu, tarkista roskapostikansio. Jos ei sittenkään löydy, laita sähköpostia tapahtumat@tavaksivapaalla.fi. Yleisin syy on väärin kirjoitettu sähköpostiosoite ja se on pääsääntöisesti korjattavissa ilmoittautumiseesi.
– Tilauslomakkeen näyttäessä 0, kurssi on sillä hetkellä täynnä tai liput myyty. Voit tiedustella lisäpaikkoja jaosvetäjältä.
– Huomioi tilausrajoitukset esimerkiksi elokuvalipuissa ja uimakorteissa/rannekkeissa.
– Käytä TaValta ostettuja palveluita vain itse, koska toimintamme järjestetään työnantajan tuella. Esimerkiksi teatterilippuja voi ostaa myös seuralaisille mutta heidän lippunsa ovat normaalihintaisia.

Leffalipuissa: lataa liput heti kun saat ne sähköpostiisi. TaVa ei pysty pääsääntöisesti lähettämään lataamattomia lippuja uudelleen.
Teatteri- ja konserttilipuissa: merkitse huolellisesti kokonaismäärä sekä erikseen montako lippua mitäkin lippulajia ostat.

Tervetuloa harrastamaan, rentoutumaan ja nauttimaan elämyksistä TaVan toimintoihin!