Ratsastus

Ratsastusjaoksen toiminta on tarkoitettu kaikille Taysin palkkalistoilla oleville ratsastuksen ystäville – kokeneille ja kokemattomille.

Jaos järjestää eritasoisia lyhytkursseja, maastotunteja ja viikonloppuvaelluksia. Pyrkimyksenä on päästä tutustumaan monenlaisiin ratsastus-kouluihin ja talleihin sekä kokeilla erityyppisiä hevosia ja erilaisia tapoja toimia hevosten kanssa. Osallistujien toiveita myös kuunnellaan.

Jaos tukee harrastuksen aloittamista

Ratsastusharrastuksen aloittamista jaos tukee maksamalla osan alkeiskurssista ratsastajan valitsemalla tallilla. Jaos korvaa jokaiselle osallistujalle n. kolmasosan ratsastuksen hinnasta. Mikään tapahtuma ei ole siis täysin ilmainen, mutta tuntuvasti edullisempi kuin normaalisti. Matkat kuljetaan kimppakyydein. Jaoksella ei ole lainata varusteita, mutta talleilta yleensä löytyy tarvittavat esim. kypärät.

Tule rohkeasti mukaamme ratsastamaan. Jaoksella ei ole mitään jäsenmaksuja, kokouksia tai muuta osallistujia velvoittavia juttuja. Koet mukavia hetkiä ratsailla ja tutustut uusiin ihmisiin, joita kaikkia yhdistää diagnoosi:” hevoshulluus ”.

Syyskaudella ohjelmassa on mm. 

  • Istuntakurssi 12.10., 26.10. ja 2.11. Aitotallilla Terälehdella
  • Estekurssi syys-lokakuussaa Sappeen tallilla
  • Kouluratsastusta syys-lokakuussa Ratsuniityn tallilla Lempäälässä
  • Tehopäivä 20.12. Ruoveden ratsutallilla

Lisätietoja tapahtumista löydät alla olevasta tapahtumakalenterista.

Ratsastusjaoksen tapahtumakalenteri.2019_9

Jos haluat tiedot sähköpostitse, niin lähetä sähköpostiosoitteesi jaoksen vetäjille.

Jaosvetäjä: Pirjo Pääkkönen
Puhelin: 03 311 66757
Sähköpostiosoite: pirjo.paakkonen(at)pshp.fi