Retkeily

Toimintamme tarkoituksena on edistää hyvinvointia, kuntoliikuntaa ja luontoharrastusta tekemällä retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin. Liikutaan luonnossa kävellen, pyöräillen tai hiihtäen. Aktiivisten luonnonharrastajien avulla pyrimme tekemään retkistä niin mielenkiintoisia, että ne kannustavat myös omaehtoiseen luonnossa liikkumiseen. Lisäksi järjestämme päiväretkiä mielenkiintoisiin kohteisiin.

Melonnan peruskurssi Meloja 1 Tampereella 2022 (2 päivää)

Retkeilyjaoksen kautta on nyt saatavilla lippuja melonta- ja soutuliiton (SMSL) suosituksen mukaiselle melonnan peruskurssille. Kurssin hyväksytysti suorittanut saa todistuksen peruskurssin suorittamisesta.

Kurssin kesto on 10 tuntia jaettuna kahdelle päivälle. Kurssilla opitaan perustiedot ja -taidot yksikkökajakilla tapahtuvasta melonnasta ja retkeilystä sekä opitaan tunnistamaan melontaan liittyviä vaaroja ja riskejä. Tapahtumapaikka Pyhäjärven rannalla, Tampereen soutukeskuksella, Hatanpäänkatu 6 (Takon Soutajien vaja), Lisätietoja kurssista, tarvittavista varusteista, uimataitovaatimuksista ja mm. tulostettava esitietolomake löytyy kotisivulta treshombers.fi

Kurssin hinta tavalaisille 79€ (norm. 125€)

Tilaa kurssiin oikeuttava lippu tästä

Ostettuasi lipun ilmoittaudu täällä Tres Hombres

Käytä ilmoittautuessasi viitettä "TaVa"

Kursseille on paikkoja rajoitetusti.

Lisätietoja: Taru Nurmela taru.nurmela @ pshp.fi

 

Varalan FlowPark-lippuja ei ole tarjolla kesälle 2022

Lähde kokeilemaan Pyynikille Varalan seikkailurataa. Varalan sivuilta http://varala.fi/vapaa-aika/flowpark/ voit käydä katsomassa aukioloajat ja lisäohjeita .  Ennen radalle menoa paikan päällä täytetään turvallisuuslomake, puetaan valjaat ja käsineet ja käydään läpi testirata.

 

**********************************************************************

Olisitko sinä kiinnostunut retkien järjestämisestä tai toimimisesta vaikkapa päiväretken vetäjänä esim. Ähtärin eläinpuistoon, Korkeasaareen tai johonkin muuhun mielenkiintoiseen kotimaan kohteeseen? Tai olisiko sinulla deoita tai toiveita tulevista retkistä? Ideoita voi lähettää jaosvastaaville tai sähköpostilla tapahtumat@tavaksivapaalla.fi

Ota rohkeasti yhteyttä jaosvetäjiin.

Jaosvetäjät: Tapio Koskimaa ja Jarmo Toivola
Sähköpostiosoite: tapio.koskimaa@pshp.fi tai jarmo.toivola@istekki.fi