Retkeily

Toimintamme tarkoituksena on edistää hyvinvointia, kuntoliikuntaa ja luontoharrastusta tekemällä retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin. Liikutaan luonnossa kävellen, pyöräillen tai hiihtäen. Aktiivisten luonnonharrastajien avulla pyrimme tekemään retkistä niin mielenkiintoisia, että ne kannustavat myös omaehtoiseen luonnossa liikkumiseen. Lisäksi järjestämme päiväretkiä mielenkiintoisiin kohteisiin.

Kesäretkeily

Varalan FlowPark-liput

Lähde kokeilemaan Pyynikille Varalan seikkailurataa. Kausi 2021 Varalassa on alkanut. Varalan sivuilta http://varala.fi/vapaa-aika/flowpark/ voit käydä katsomassa aukioloajat ja lisäohjeita .  Ennen radalle menoa paikan päällä täytetään turvallisuuslomake, puetaan valjaat ja käsineet ja käydään läpi testirata.

Lipun voit varata tästä.

Melonnan peruskurssi Meloja 1 Tampereella 2021 (2 päivää)

Retkeilyjaoksen kautta on nyt saatavilla lippuja melonta- ja soutuliiton (SMSL) suosituksen mukaiselle melonnan peruskurssille. Kurssin hyväksytysti suorittanut saa todistuksen peruskurssin suorittamisesta.

Kurssin kesto on 10 tuntia jaettuna kahdelle päivälle. Kurssilla opitaan perustiedot ja -taidot yksikkökajakilla tapahtuvasta melonnasta ja retkeilystä sekä opitaan tunnistamaan melontaan liittyviä vaaroja ja riskejä. Tapahtumapaikka Pyhäjärven rannalla, Tampereen soutukeskuksella, Hatanpäänkatu 6 (Takon Soutajien vaja), Lisätietoja kurssista, tarvittavista varusteista, uimataitovaatimuksista ja mm. tulostettava esitietolomake löytyy kotisivulta www.treshombers.fi

Kurssin hinta tavalaisille 79€ (norm. 125€)

Tilaa kurssiin oikeuttava lippu tästä

Ostettuasi lipun ilmoittaudu täällä https://www.treshombres.fi/tour/melonta-peruskurssi-tampere/

Käytä ilmoittautuessasi viitettä "TaVa"

Kurssin osto on sitova. Supersuosituille kursseille on paikkoja rajoitetusti.

Lisätietoja: Taru Nurmela taru.nurmela @

pshp.fi

Syysretkeily

Syyskaudelle suunnitellut retket on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Ideoita tai toiveita tulevista patikointiretkistä voi lähettää jaosvetäjälle: tuija.lehtimaki-tanner@fimlab.fi

tai puh. 040 833 6355

Talviretkeily

Talvikauden ohjelmaa ei ole vielä julkaistu.

Jos sinulla on ideoita talviretkeilyyn, otathan yhteyttä jaosvetäjään

tuija.lehtimaki-tanner@fimlab.fi tai puh. 040 833 6355

Kalastusretkeily

Tuemme ja edistämme henkilökunnan kalastusharrastuksia järjestämällä kalastukseen liittyviä tapahtumia ja matkoja niin kesällä kuin talvellakin. Toiminta on keskittynyt lähinnä pilkkimiseen ja kesäisin vapaongintaan. Muiden kalastusmuotojen harrastajat ovat erittäin tervetulleita toimintaan mukaan. Otamme mielellään vastaan ideoita uusista toimintamuodoista ja matkakohteista.

Talven tärkein tapahtuma on vuosittain järjestettävät sairaaloiden välinen pilkin SM-kilpailut. Niissä menestyminen edellyttää innokasta harjoittelua. Intoa onkin ainakin menestyksestä päätellen riittänyt, sillä hyviä sijoituksia on tullut vuosittain. Perinteeksi on tullut myös Hakalassa järjestettävä koko perheen pilkkikilpailu. Silloin tällöin on järjestetty kalastusretkiä myös merelle ja muualle Hämeen ulkopuolelle.

***********************************************

Olisitko sinä kiinnostunut retkien järjestämisestä tai toimimisesta vaikkapa päiväretken vetäjänä esim. Ähtärin eläinpuistoon, Korkeasaareen tai johonkin muuhun mielenkiintoiseen kotimaan kohteeseen? Ota rohkeasti yhteyttä jaosvetäjä Tuijaan.

Jaosvetäjä: Tuija Lehtimäki-Tanner
Puhelin: 03 311 76539
Sähköpostiosoite: tuija.lehtimaki-tanner(at)fimlab.fi