Retkeily

Toimintamme tarkoituksena on edistää hyvinvointia, kuntoliikuntaa ja luontoharrastusta tekemällä retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin. Liikutaan luonnossa kävellen, pyöräillen tai hiihtäen. Aktiivisten luonnonharrastajien avulla pyrimme tekemään retkistä niin mielenkiintoisia, että ne kannustavat myös omaehtoiseen luonnossa liikkumiseen. Lisäksi järjestämme päiväretkiä mielenkiintoisiin kohteisiin.

Retkeilyjaoksen kautta ostettavissa jälleen Varalan flowparkin lippuja kesälle 2020

Lähde kokeilemaan Pyynikille Varalan seikkailurataa. Kausi 2020 Varalassa on alkanut. Varalan sivuilta http://varala.fi/vapaa-aika/flowpark/ voit käydä katsomassa aukioloajat ja lisäohjeita. Ennen radalle menoa paikan päällä täytetään turvallisuuslomake, puetaan valjaat ja käsineet ja käydään läpi testirata.

Lipun hinta tavalaisille 20€ (norm. 27€)

Lipun voit varata tästä

Lisätietoja: Tuija Lehtimäki-Tanner

tuija.lehtimaki-tanner@fimlab.fi

Kesäretkeily

Kesän 2020 

Melonnan peruskurssi Tampereella (2 päivää)

Retkeilyjaoksen kautta on nyt saatavilla lippuja melonta- ja soutuliiton (SMSL) suosituksen mukaiselle melonnan peruskurssille. Kurssin hyväksytysti suorittanut saa todistuksen peruskurssin suorittamisesta.

Kurssin kesto on 10 tuntia jaettuna kahdelle päivälle. Kurssilla opitaan peristiedot ja -taidot yksikkökajakilla tapahtuvasta melonnasta ja retkeilystä sekä opitaan tunnistamaan melontaan liittyviä vaaroja ja riskejä. Tapahtumapaikka Pyhäjärven rannalla, Tampereen soutukeskuksella, Hatanpäänkatu 6 (Takon soutajien vaja), Lisätietoja kurssista, tarvittavista varusteista, uimataitovaatimuksista ja mm. tulostettava esitietolomake löytyy kotisivulta www.treshombers.fi

Kurssin hinta tavalaisille 79€ (norm. 110€)

Ostettuasi lipun kurssille tästä, voit ilmoittautua kurssin järjestäjän Tre Hombres kotisivujen verkkokaupassa. Muista laittaa lisätietona PSHP, niin yritys laskuta uudelleen varaajaa.

HUOM! kurssin osto on sitova. Supersuositulle kurssille on paikkoja rajoitetusti.

Lisätietoja: Taru Nurmela taru.nurmela@pshp.fi

Syysretkeily

Perinteisiä syksyn retkiä tulossa seuraaavasti:

Tutustuminen Kintulammen retkeilyalueeseen 6.10. klo 17

Pieni tutustumisretki suositulle retkeilyalueelle työpäivän jälkeen. Vuoden retkikohde 2020! Nyt pääsee ihailemaan syksyn vaikutusta hienoon alueeseen.

Lähtö olisi P1 paikalta ja lenkki kattaisi osan retkeilyalueen reiteistä. Kävelyn jälkeen makkaran paistoa Kirkkokiven laavulla.

Ilmoittaudu mukaan tästä. 

 

Tutustuminen Ritajärven luonnonsuojelualueeseen 17.10.2020 klo 12

Hieman pidempi kävelymatka hienolle Ritajärven luonnonsuojelualueelle, joka sijaitsee Sastamalassa, 50 km päästä Tampereelta. Matkan varrella pieniä tietoiskuja alueesta. Retken jälkeen makkaran paistoa joko laavulla tai kodassa.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätietoja Kintulammen ja Ritajärven retkistä saat mira.liias@pshp.fi

 

 

Lisätietoja: tuija.lehtimaki-tanner@fimlab.fi

tai puh. 040 833 6355

Talviretkeily

Talvikauden ohjelmaa ei ole vielä julkaistu.

Kalastusretkeily

Tuemme ja edistämme henkilökunnan kalastusharrastuksia järjestämällä kalastukseen liittyviä tapahtumia ja matkoja niin kesällä kuin talvellakin. Toiminta on keskittynyt lähinnä pilkkimiseen ja kesäisin vapaongintaan. Muiden kalastusmuotojen harrastajat ovat erittäin tervetulleita toimintaan mukaan. Otamme mielellään vastaan ideoita uusista toimintamuodoista ja matkakohteista.

Talven tärkein tapahtuma on vuosittain järjestettävät sairaaloiden välinen pilkin SM-kilpailut. Niissä menestyminen edellyttää innokasta harjoittelua. Intoa onkin ainakin menestyksestä päätellen riittänyt, sillä hyviä sijoituksia on tullut vuosittain. Perinteeksi on tullut myös Hakalassa järjestettävä koko perheen pilkkikilpailu. Silloin tällöin on järjestetty kalastusretkiä myös merelle ja muualle Hämeen ulkopuolelle.

***********************************************

Olisitko sinä kiinnostunut retkien järjestämisestä tai toimimisesta vaikkapa päiväretken vetäjänä esim. Ähtärin eläinpuistoon, Korkeasaareen tai johonkin muuhun mielenkiintoiseen kotimaan kohteeseen? Ota rohkeasti yhteyttä jaosvetäjä Tuijaan.

Jaosvetäjä: Tuija Lehtimäki-Tanner
Puhelin: 03 311 76539
Sähköpostiosoite: tuija.lehtimaki-tanner(at)fimlab.fi