Kirkkovenesoutu ja soutuspinning

Soutuspinning

Soutuspinning on alkanut jälleen

Soutuspinningissä kunto ja voimatasot kasvavat ja selän ja hartioiden liikkuvuus paranevat. Soutuspinningissä soudetaan yhteisellä tahdilla, jota ohjaaja vaihtelee tunnin aikana. Jokainen soutaja voi käyttää oman kuntonsa mukaisesti voimaa ja tehoa. Siksi soutuspinning sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

Tiesitkö, että Tampereella on Suomen suurin soutuspinningsali, jossa tunteja järjestetään joka päivä. Tutustu soutuspinning ohjeisiin ja aikatauluihin Takon soutajien sivuilla. Seuran www-osoite: https://www.takonsoutajat.fi

Seuraa soutuspinning tapahtumia facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/pg/takonsoutajatry/posts/

Miten alkuun?

Tilaa ja maksa 10-kerran korttiin oikeuttava lippu Tavan tilausjärjestelmästä tästä.

Varaa paikka soutuspinningiin Takon soutajien ajanvarausjärjestelmästä ja lunasta ennen tunnin alkua 10 kerran soutukortti esittämällä sekä sähköpostisi linkistä tulostettu lippu että työnantajan myöntämä kuvallinen henkilökortti.

Tunteja on viikon jokaisena päivänä ja voit tulla myös ilman ajanvarausta, jos tilaa on.

Tampereen Soutukeskus on osoitteessa Hatanpäänkatu 6, Tampere.

.

10 kerran kortti edullisesti

TaVan tuen ja isomman korttitilauksen avulla 10-kerran kortin hinta on vain 50€ (norm. hinta 65 €). Tavan jäsenet voivat hankkia kalenterivuoden aikana 2 korttia ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

Jos olet aktiivisoutaja, hanki seuraavat kortit normaalisti suoraan Takon soutajilta tunnin yhteydessä.

Lisätietopyynnöt mielellään sähköpostilla.

Jaosvetäjä: Sari Kurimo
Puhelin: 050 400 1146
Sähköposti: sari.kurimo(at)fimlab.fi

 

 

 

 

Kirkkovenesoutu

Kirkkovenesoudussa pelkkien liikunnallisten arvojen lisäksi on vahvasti edustettuna yhdessä toimiminen ja sosiaalisuus. Harrastus on matalan kynnyksen toimintaa, eikä edellytä äärimmäisen kovaa peruskuntoa tai aikaisempaa kokemusta soutamisesta. Käytössämme on vene, johon mahtuu neljätoista soutajaa. Satamapaikkamme sijaitsee Pitkäniemessä, vesillelaskupaikka löytyy Linna-rakennuksen lähistöltä.

Harjoitukset

Harjoitukset ovat viikoittain toukokuusta syyskuuhun. Tänäkin vuonna harjoittelemme 27.5. alkaen maanantaisin klo 18. Innokkaimmat ovat myös osallistuneet vuosittaiseen Pirkan Soutu -tapahtumaan veneellämme. Harrastus on seurueessamme halpa, harjoituksiin osallistuminen on toistaiseksi edellyttänyt vain pientä korvausta (7 €) veneen omistavalle Pitkäniemen Perinneyhdistykselle.

Mikäli haluat mukaan soutamaan, ota yhteyttä
jaosvastaava Mauno Saréniin
mauno.saren(at)pshp.fi