Kirkkovenesoutu ja soutuspinning

Soutuspinning

Soutuspinningissä kunto, voimatasot kasvavat ja selän ja hartioiden liikkuvuus paranevat. Soutuspinningissä soudetaan yhteisellä tahdilla, jota ohjaaja vaihtelee tunnin aikana. Jokainen soutaja voi käyttää oman kuntonsa mukaisesti voimaa ja tehoa. Siksi soutuspinning sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

Soutuspinning on ryhmäliikuntarajoitusten vuoksi toistaiseksi suljettu!

Soutuspinningin tilalla toistaiseksi 10 kerran kortilla pääsee samalla hinnalla soutamaan turvallisesti ja mukavasti järvelle tai tuleville laiturispinning-tunneille.

Kesän kirkkovenesoutuun järvellä voi jo ilmoittautua Takon www-sivujen kautta. Toistaiseksi veneeseen otetaan 10 soutajaa, eri tasoisille soutajille on omat ryhmänsä.

Katso lisää Takon soutajien sivulta

 

 

Näin pääset kirkkovenesoutuun mukaan

Takon Soutajilta voit epidemiasta huolimatta vuokrata kotiin soutulaitteen, lue lisää takonsoutajat.fi

Tiesitkö, että Tampereella on Suomen suurin soutuspinningsali, jossa tunteja järjestetään jokaisena viikonpäivänä?

Tutustu ohjeisiin ja aikatauluihin Takon Soutajien www-sivuilla 

Tampereen Soutukeskus on osoitteessa Hatanpäänkatu 6, Tampere.

Miten alkuun?

Tilaa itsellesi 10-kerran korttiin oikeuttava lippu tästä. Huomioithan, että lippu maksetaan verkkomaksuna tilauksen yhteydessä.

Varaa paikka soutuspinningiin Takon soutajien ajanvarausjärjestelmästä ja lunasta ennen tunnin alkua 10-kerran soutukortti esittämällä sekä sähköpostin linkistä tulostettu lippu että työnantajan myöntämä kuvallinen henkilökortti. Pelkkä varausvahvistus ei riitä!

Tunteja on viikon jokaisena päivänä ja voit tulla myös ilman ajanvarausta, jos tilaa on.

10 kerran kortti edullisesti

TaVan tuen ja isomman korttitilauksen avulla 10-kerran kortin hinta on vain 50€(norm.hinta 65 €). Tavan jäsenet voivat hankkia kalenterivuoden aikana 2 korttia ja ne ovat voimassa toistaiseksi.

Jos olet aktiivisoutaja, hanki seuraavat kortit normaalisti suoraan Takon soutajilta tunnin yhteydessä. Normaalihintainen 10-kerran kortti 65€, kertamaksu 7,50€ (hinnat voimassa toistaiseksi).   Maksuvälineenä käyvät käteinen, liikunta- ja kulttuurisetelit, Sporttipassi ja Tyky-online.

Lisätietopyynnöt mielellään sähköpostilla.

Jaosvetäjä: Sari Kurimo
Puhelin: 050 400 1146
Sähköposti: sari.kurimo(at)fimlab.fi

 

 

 

 

Kirkkovenesoutu

Kirkkovenesoudussa pelkkien liikunnallisten arvojen lisäksi on vahvasti edustettuna yhdessä toimiminen ja sosiaalisuus. Harrastus on matalan kynnyksen toimintaa, eikä edellytä äärimmäisen kovaa peruskuntoa tai aikaisempaa kokemusta soutamisesta. Käytössämme on vene, johon mahtuu neljätoista soutajaa. Satamapaikkamme sijaitsee Pitkäniemessä, vesillelaskupaikka löytyy Linna-rakennuksen lähistöltä.

Harjoitukset

Harjoitukset ovat viikoittain toukokuusta syyskuuhun. Tänäkin vuonna harjoittelemme 27.5. alkaen maanantaisin klo 18. Innokkaimmat ovat myös osallistuneet vuosittaiseen Pirkan Soutu -tapahtumaan veneellämme. Harrastus on seurueessamme halpa, harjoituksiin osallistuminen on toistaiseksi edellyttänyt vain pientä korvausta (7 €) veneen omistavalle Pitkäniemen Perinneyhdistykselle.

Mikäli haluat mukaan soutamaan, ota yhteyttä
jaosvastaava Mauno Saréniin
mauno.saren(at)pshp.fi