Soutuspinning, soutu

Useiden jäsenten pyynnöstä olemme perustaneet uuden soutuspinning-jaoston!

Soutuspinningissä kunto, voimatasot kasvavat ja selän ja hartioiden liikkuvuus paranevat. Soutuspinningissä soudetaan yhteisellä tahdilla, jota ohjaaja vaihtelee tunnin aikana. Jokainen soutaja käyttää oman kuntonsa mukaisesti voimaa ja tehoa. Siksi soutuspinning sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille liikkujille.

Soutamalla kuntoa - tutustu soutuspinningiin ilmaiseksi!

Tiesitkö, että Tampereella on Suomen suurin soutuspinningsali, jossa tunteja järjestetään jokaisena viikonpäivänä?

Kokeile soutulaitteilla ohjattua tuntia ilmaiseksi Hatanpään soutukeskuksella 7. - 19.1.2020.

Tutustu soutuspinning-tunteihin ja aikatauluihin Takon Soutajien www-sivuilla 

Soutupaikka on Tampereen Soutukeskus osoitteessa Hatanpäänkatu 6, Tampere.

Miten alkuun?

Tilaa itsellesi 10-kerran kortti.
Lähetä tilaus yhteystietojesi kera sähköpostitse jaosvetäjä Sari Kurimolle. Toimitan kortin sinulle sisäisellä postilla ja mukana tulee Ta-Van lasku.

Kortin saatuasi varaa paikka soutuspinningiin Takon soutajien ajanvarausjärjestelmästä . Tunteja on viikon jokaisena päivänä ja voit tulla myös ilman ajanvarausta, jos tilaa on.

10 kerran kortti edullisesti

TaVan tuen ja isomman korttitilauksen avulla 10-kerran kortin hinta on vain 50 euroa/kortti (norm.hinta 65€). Tavan jäsenet voivat hankkia kalenterivuoden aikana 2 korttia ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Alennettuja, henkilökohtaisia kortteja voit tilata jaosvetäjältä.

Jos olet aktiivisoutaja, hanki seuraavat kortit normaalisti suoraan Takon soutajilta tunnin yhteydessä. Normaalihintainen 10-kerran kortti 65€ vuonna 2019, kertamaksu 7,50€.   Maksuvälineenä käyvät käteinen, liikunta- ja kulttuurisetelit, Sporttipassi ja Tyky-online.

Lisätietopyynnöt mielellään sähköpostilla.

Jaosvetäjä: 
Sari Kurimo
Puhelin: 050 400 1146
Sähköposti: sari.kurimo (at)fimlab.fi

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla