Elokuva

Nyt niitä taas saa – Finnkinon elokuvalippuja

TaVan elokuvajaos tulee kuluvan vuoden aikana myymään kaikkiaan 6000 Finnkinon elokuvalippua. Liput myydään 1000 lipun kertaerinä siten, että jokaisesta erästä riittää kahden lipun paketteja  (a´14€) 500 henkilölle. Ensimmäisten 2000 lipun mukana saat myös herkkuliput.

Jotta edullisista lipuista pääsisi hyötymään mahdollisimman moni työntekijämme, kustakin erästä voi siis ostaa vain yhden lippupaketin / työntekijä. Tilausjärjestelmämme rajoittaa ostot automaattisesti. Lippujen myynti pyritään tasaamaan vuoden ajalle siten, että myös syyskaudelle riittää lippuja.

Kunkin 1000 lipun erän myynnin alkamisesta uutisoimme TaVan uutisissa. Jos siis tilauslomake näyttää nollaa, ko. erä liput ovat loppuneet, mutta uusia tulee kyllä taas myyntiin. Näin jatketaan niin kauan, kun tuo 6000 kappaleen erä on myyty.

Oman lippupakettisi (2kpl / 14€) voit tilata tästä.

Liput toimitetaan tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostisosoitteeseen noin viikon sisällä tilauksestasi. 

Huomioi, että liput pitää ladata sähköpostiisi tulleesta linkistä ennen käyttämistä. Säilytäthän siis saamasi vahvistusviestin.

TaVa ei voi toimittaa lippuasi uudelleen.

Liput voi käyttää voimassaoloajan puitteissa Finnkinon verkkokaupassa, mobiilisovelluksessa, lippuautomaatilla tai teatterin kassalla.

Antoisia leffakokemuksia!

 

Lisätietoja: Taru Nurmela
etunimi.sukunimi(at)pshp.fi

Tulossa ohjelmistoon