Elokuva

Nyt niitä taas saa – Finnkinon elokuvalippuja

Ta-Van elokuvajaos tulee kuluvan vuoden aikana myymään kaikkiaan 6000 Finnkinon elokuvalippua. Liput myydään 1000 lipun kertaerinä siten, että jokaisesta erästä riittää kahden lipun paketteja  (a´14€) 500 henkilölle. Lippupaketin mukana saat myös herkkuliput.

Jotta edullisista lipuista pääsee hyötymään mahdollisimman moni työntekijämme, kustakin erästä voi ostaa yhden lippupaketin / työntekijä. Tilausjärjestelmämme rajoittaa ostot automaattisesti. Lippujen myynti pyritään tasaamaan vuoden ajalle siten, että myös syyskaudelle riittää lippuja.

Jos tilauslomake näyttää hetkellisesti nollaa, ko. erän liput ovat loppuneet, mutta uusia tulee kyllä taas myyntiin.

Oman lippupakettisi (2kpl / 14€) voit tilata tästä.

Liput toimitetaan tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostisosoitteeseen noin viikon sisällä tilauksestasi.

Varmista siis että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein. Ta-Va ei vastaa tilaajan virheestä johtuvasta lippujen katoamisesta. 

Huomioi, että liput pitää ladata sähköpostiisi tulleesta linkistä. Lataus kannattaa tehdä heti liput saatuasi, se ei vaikuta lippujen voimassaoloon.

Liput voi käyttää voimassaoloajan puitteissa Finnkinon verkkokaupassa, mobiilisovelluksessa, lippuautomaatilla tai teatterin kassalla. Liput ovat työnantajan tukemia joten ne ovat tarkoitettu vain Ta-Va:n jäsenille.

Antoisia leffakokemuksia!

Lisätietoja: Taru Nurmela     etunimi.sukunimi(at)pshp.fi

 

Kino-Sampo Valkeakoski/Toijalan Kino 2 lipun paketti

Leffalippujen hinta 14€/2 elokuvalippua. 1 paketti/työntekijä, liput tarkoitettu vain Ta-Valaisten käyttöön. Käyvät sekä Valkeakosken että Toijalan elokuvateattereissa.

Huomioithan että tilaus maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapahtuman keskeytyessä voit varata liput uudelleen 15 min kuluttua. Saat antamaasi sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta varauksesta.

Tilaa liput tästä

Voit noutaa liput nimelläsi Tays Valkeakosken INFOsta virka-aikana.

Tarkista että olet täyttänyt tietosi oikein. TaVa ei vastaa väärin annettujen yhteystietojen vuoksi kadonneista lipuista.

Lisätietoja https://kinosampo.info/

Tiedustelut Ta-Va:n Valkeakosken yhdyshenkilö tuula.vallius @ pshp.fi

 

Tulossa ohjelmistoon