Elokuva

Nyt niitä taas saa – Finnkinon elokuvalippuja

Ta-Van elokuvajaos myy kahden elokuvalipun paketteja

Oman lippupakettisi (2kpl / 14€) voit tilata tästä. Voit tilata yhden lippupaketin kerrallaan ja maksimissaan 3 pakettia (6 lippua) vuodessa (tammi-huhtikuussa, touko-elokuussa, syys-joulukuussa).

Liput toimitetaan tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostisosoitteeseen noin viikon sisällä tilauksestasi.

Varmista siis että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein. TaVa ei vastaa tilaajan virheestä johtuvasta lippujen katoamisesta. Jos et saa lippuja viikon sisällä, TARKISTA myös sähköpostisi roskapostikansiot (erityisesti gmail/hotmail-osoitteet)

Huomioi, että liput pitää ladata sähköpostiisi tulleesta linkistä. Lataus kannattaa tehdä heti liput saatuasi, se ei vaikuta lippujen voimassaoloon. TaVa ei pääsääntöisesti pysty palauttamaan lataamatta jääneitä lippuja.

Liput voi käyttää voimassaoloajan puitteissa Finnkinon verkkokaupassa, mobiilisovelluksessa, lippuautomaatilla tai teatterin kassalla. Liput ovat työnantajan tukemia joten ne ovat tarkoitettu vain Ta-Va:n jäsenille.

Antoisia leffakokemuksia!

Lisätietoja: Taru Nurmela     etunimi.sukunimi(at)pshp.fi

 

Kino-Sampo Valkeakoski/Toijalan Kino 2 lipun paketti

Leffalippujen hinta 14€/2 elokuvalippua. 1 paketti/työntekijä, liput tarkoitettu vain Ta-Valaisten käyttöön. Käyvät sekä Valkeakosken että Toijalan elokuvateattereissa.

Huomioithan että tilaus maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapahtuman keskeytyessä voit varata liput uudelleen 15 min kuluttua. Saat antamaasi sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta varauksesta.

Tilaa liput tästä

Voit noutaa liput nimelläsi Tays Valkeakosken INFOsta virka-aikana.

Tarkista että olet täyttänyt tietosi oikein. TaVa ei vastaa väärin annettujen yhteystietojen vuoksi kadonneista lipuista.

Lisätietoja https://kinosampo.info/

Tiedustelut Ta-Va:n Valkeakosken yhdyshenkilö tuula.vallius @ pshp.fi

 

Tulossa ohjelmistoon