Kuorolaulu

Tervetuloa mukaan toimintaamme

TAYSin henkilökunnan kuoro Tinnitukseen kuuluu n. 15-20 aktiivista kuorolaulun harrastajaa. Mukaan toivomme uusia kasvoja uusia ääniä, miehiä ja naisia. Kuoronjohtajanamme toimii Arto Nieminen.

Mukaan voi tulla kuka tahansa laulamisesta pitävä. Koelaulua ei vaadita. Harjoituksiin sisältyy myös laulun teorian ja tekniikan opiskelua. Laulut edustavat musiikkia laidasta laitaan; uutta ja vanhaa, kotimaista ja ulkolaista, viihdettä ja harrasta.

Tinnitus-kuoro on esiintynyt TAYS:ssa eri tilaisuuksissa ja tehnyt vierailukäyntejä tamperelaisiin hoitokoteihin ilahduttamaan niiden asukkaita. Näitä vierailuja jatketaan edelleen. Kuoroa voi tilata myös esiintymään.

Kevään 2022 toimintakausi käynnistyy maanantaina 7.2.2022. 

Harjoituksia pidetään maanantaisin klo 15.30 - 18.00 TAYS:n O-rakennuksen kappelissa ja aulatilassa. Olemme ottaneet huomioon turvallisesti järjestetyt tila-asiat ja noudatamme saatuja ohjeistuksia.

Harrastemaksu 60€ /kausi

Kevätkauden toimintaan voit ilmoittautua tästä. Mukaan voit tulla milloin vain.

Kuoromme laulaa äänissä. Harjoituksiin sisältyy myös laulutekniikoiden harjoittelut. Koelaulua ei vaadita. Mukaan voi tulla vain laulamaan osallistumatta esiintymisiin. Kevään aikana ohjelmassa on mm.  kuorosovituksia Georg (Jori) Malmsténin tunnetuiksi tulleisiin vanhoihin suomalaisiin lauluihin. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 120v. hänen syntymästään.

Tinnitus-kuoron perinteinen kevätkonsertti lauantaina 7.5.2022 klo 16 alkaen Näsin salissa, osoite Näsilinnankatu 26, Tampere.

Konsertin ohjelmisto koostuu mm. Georg Malmstenin tuotannosta. Esiintymässä mukana myös Kyröskosken mieskuoro.

Jaosvetäjä: Eila Ahlberg, puh. 050 3089 343
Sähköpostiosoite: eila.ahlberg(at)kolumbus.fi