Tanssi

Tanssi

TANSSIJAOKSEN SYYSKAUDEN 2022 TARJONTA:  

Palveluntuottaja: Tanssikoulu Lunddance,  (os.Takojankatu 11). Lisätietoja tanssikoulusta löydät osoitteesta www.lunddance.com

 • Syyskauden tunnit ovat käynnistyneet 1.8.2022.

TaVan kautta ostettavissa 10 – kerran sarjakortteja max. 2 sarjaa / kausi / hlö. 

Hinta tavalaisille 60€ (norm. 100€)

Oman sarjakorttisi voit ostaa tästä.

 • Tilauksestasi saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, jonka liitteestä löydät tulostettavan lipun. HUOM! Tanssikoululta sarjakorttia lunastettaessa tulee olla mukana tilausvahvistuksen yhteydessä saatu tulostettava lippu sekä työnantajan myöntämä kuvallinen henkilökortti. Muistathan, että kaikille tunneille tulee ilmoittautua tanssikoulun ajanvarausjärjestelmän kautta. 

10-kortilla tarjolla olevat tunnit:

LATIN CROSS 

 • Latin Cross tunti on täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua. Ammattitaitoiset ohjaajat tutustuttavat ryhmän erilaisiin lattaritansseihin ja täyttävät salin positiivisella energialla. Tunti sisältää sykkeitä nostattavan alkulämmittelyn, intervallityyppisen tanssi/kuntoilu osion ja loppu jäähdyttelyn.
 • Tunti opettaa monipuolista kropan käyttöä, vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää rytmin käyttöä ja parantaa tasapainoa. Latin Cross on erinomainen tapa kohottaa kuntoa sillä se lisää kehon hapenottokykyä, käyttää lihaksistoa kokonaisvaltaisesti ja polttaa rasvaa. Tunnit on iloinen keino siirtää arkihuolet taakse ja liikkua mukavassa porukassa. Hikeä & hauskaa!
 • Varusteina tunnille lenkkarit tai tossut, urheiluvaatteet, juomapullo ja hikipyyhe. Aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse.
 • Latin Cross tunteja vetävät Sami ja Mirelle Lund sekä vierailevat tähtiopettajat.
 • Tuntiesittely https://www.lunddance.com/cms/kurssit-leirit/soolotunnit/latin-cross/

Easy Latin cross

Dance Pop

 • Soolo tanssitunti menevään pop musiikkiin. Hyvä musiikki ja helpot kuviot. Sopii kaikille, ei vaadi aikaisempaa kokemusta.

Joogla

 • Tämä tunti yhdistää joogasta tuttuja liikkeitä hyvään lattari musiikkiin. Keskitymme kehon liikeratoihin ja  elastiseen vartaloon. Vaativuus ja tunnin rasitus on jokaisen osallistujan itsensä määriteltävissä. Liikkeet teemme pääsääntöisesti kehon omalla painolla ja ilman suurempaa sykkeen nostoa.
 • http://www.lunddance.com/cms/lundsport/joogla/

Zumba

 • Taattua zumba meininkiä, joka täydentää tanssitarjontaamme. Takuu varma hauska ja hikinen tunti iloiseen lattarin musiikkiin. Sopii myös aloittelevalle harrastajalle.

Kehon huolto

 • Keho-tunti sopii kaikille: tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille. Opimme pitämään kehostamme huolta monipuolisten ja helppojen harjoitteiden kautta.
 • Tunnit rakennetaan helpoiksi ja osallistujia palveleviksi kokonaisuuksiksi. Tuntien sisältö koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihasvoima osiosta ja liikkuvuus harjoitteista. Tunnit toteutetaan monipuolisesti eri lihasryhmiä kuormittamalla.
 • Tuntiesittely https://www.lunddance.com/cms/lundsport/keho/

Keho voima

 • KEHO voima on monipuolinen lihaskunto ja kunnon kohotus tunti. Tunti on fyysisesti vaativa ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää lihaskuntoa ja kehon voimaa. Teema vaihtuu kuukausittain. Tule ja vahvistu!

HUOM! Kaikille tunneille ilmoittautuminen ajanvarausjärjestelmän kautta.

Tässä linkki ilmoittautumiskalenteriin https://www.lunddance.com/cms/ilmoittautuminen/

Syyskauden 2022 tunnit ovat alkavat 1.8. Tarkemman aikataulun löydät alla olevasta linkistä: 

Lunddance tunnit syksy 2022

Jaosvetäjä: Anita Niemelä
Puhelin: 050 512 4676
Sähköpostiosoite: anita.niemela@pshp.fi

Lisätietoja

Jaosvastaava Anita Niemelä