Tanssi

Tanssi

Tanssi on kuulunut ihmiseloon iän kaiken, mutta tanssi liikuntamuotona on viime vuosina kasvattanut huikeasti suosiotaan. Tanssi sopii kaikille, myös sinulle. On pullukoita, laiheliineja, himoliikkujia ja rapakuntoisia vasta-alkajia.

TANSSIJAOKSEN SYYSKAUSI ON KÄYNNISTYNYT!

Syyskauden 2019 tarjontaa:

LATIN CROSS / Tanssikoulu Lunddance (os. Takojankatu 11)

Latin cross on soololattaritunti täynnä iloa ja aurinkoisia lattarirytmejä. Tunnilla tanssitaan eri latinalaistansseihin rakennettuja helppoja kuvioyhdistelmiä ja pidetään hauskaa. Tunti poikkeaa Zumbasta ja Bailatinosta sillä, että tunti on hyvin tanssipitoinen ja jumppaliikkeet loistavat poissaolollaan. Vetäjät haluavat hauskanpidon, syketreenin ja rasvanpolton lisäksi tuottaa kävijöille myös pienimuotoista tanssitaidon ja kropankäytön opetusta.

Latin crossissa käydään kolme viikkoa samaa tanssia / koreografiaa ja mukaan pääsee aina, vaikka viikkoja väliin olisi jäänytkin. Kävijäkunta on iältään 14-65v., naisia & miehiä molempia ryhmässä näkyy ja kunto-/taitotaso on ihana sekava. Varustuksena rennot urheiluvaatteet, lenkkarit tai tennarit, hikipyyhe ja juomapullo.

Latin cross tunteja vetävät Sami ja Mirelle Lund sekä vierailevat tähtiopettajat. Luvassa onkin vaihtuva ohjelma salsaa, merenqueta, kilpatanssia, reggeatomia ja kaikkea muuta kivaa.

Syyskauden tunnit ovat alkaneet 4.8. ja ne  pidetään Lunddancen uudessa tanssihallissa osoitteessa Takojankatu 11, Tampere:

 • keskiviikkoisin klo 17.30 – 18.30 ja sunnuntaisin klo 14 – 15

10 – kerran sarjakortin hinta Tavalaisille on vain 60€ (norm. 90€)

10 - kerran sarjakortteja on mahdollista ostaa 2 sarjaa / kausi / hlö

 • kaikkiin tanssikoulun ryhmiin ilmainen tutustumiskerta!

Oman sarjakorttisi voit ostaa tästä.

Tilauksestasi saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, jonka liitteistä löydät laskun ja tulostettavan lipun. Sarjakorttia lunastettaessa tulee olla mukana tilausvahvistuksen yhteydessä saatu tulostettava lippu sekä työnantajan myöntämä kuvallinen henkilökortti.

Lisätietoja tanssikoulusta löydät osoitteesta  www.lunddance.com

 

KEHONHUOLTO / Tanssikoulu Lunddance

Onko sinulla niskat jumissa? Selkä jäykkä ja kipeä? Oletko kankea ja liikutko vaikeasti? Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä.

KEHO tunti sopii kaikille: tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille. Opimme pitämään kehostamme huolta monipuolisten ja helppojen harjoitteiden kautta. Tunti koostuu kolmesta osiosta: alkulämmittely, kehon voima ja liikkuvuus. Avaamme kehon toiminnallisia lukkoja pysymme paremmassa kunnossa.

Harjoittelun kulmakivinä

 • Hyvä ryhti
 • Vahva keskivartalo
 • Liikeratojen laajuuus
 • Kehonhallinta
 • Hyväolo ja vireys

Syyskauden tunnit ovat alkaneet 7.8, viimeinen kerta on 15.12. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vain. Tunnit järjestetään osoitteessa Takojankatu 11. Tutustumiskerta ilmaiseksi!

 • Keskiviikkoisin klo 7:30-8:3o
 • Keskiviikkoisin klo 16:30-17:30 ja
 • Sunnuntaisin  klo 15-16
 • Aamu KEHOssa herättelemme kehon vireystason ja kropan kyvyn toimia heti työpäivän alkuun. Keho on näin valmis vastaanottamaan päivän kuormituksen.
 • Iltapäivän KEHOissa avaamme päivän aikana kuormittuneet lihakset ja näin mahdollistamme kehon palautumisen päivän rasituksista.

Tunnit rakennetaan helpoiksi ja osallistujia palveleviksi kokonaisuuksiksi. Tuntien sisältö koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihasvoima osiosta ja liikkuvuus harjoitteista. Tunnit toteutetaan monipuolisesti eri lihasryhmiä kuormittamalla.

Tunneille käy Latin cross-tunneille myyytävät sarjaliput. Ks. tilausohje Latin cross-kohdasta ja lähde mukaan Keho-tunneille.

Jaosvetäjä: Anita Niemelä
Puhelin: 050 512 4676
Sähköpostiosoite: anita.niemela@pshp.fi

Lisätietoja

Jaosvastaava Anita Niemelä