Tanssi

Tanssi

Tanssi on kuulunut ihmiseloon iän kaiken, mutta tanssi liikuntamuotona on viime vuosina kasvattanut huikeasti suosiotaan. Tanssi sopii kaikille, myös sinulle. On pullukoita, laiheliineja, himoliikkujia ja rapakuntoisia vasta-alkajia.

TANSSIJAOKSEN SYYSKAUDEN TARJONTA:  

TANSSIKOULU LUNDDANCE (os.Takojankatu 11)

LATIN CROSS 

Latin Cross tunti on täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua. Ammattitaitoiset ohjaajat tutustuttavat ryhmän erilaisiin lattaritansseihin ja täyttävät salin positiivisella energialla. Tunti sisältää sykkeitä nostattavan alkulämmittelyn, intervallityyppisen tanssi/kuntoilu osion ja loppu jäähdyttelyn.

Tunti opettaa monipuolista kropan käyttöä, vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää rytmin käyttöä ja parantaa tasapainoa. Latin Cross on erinomainen tapa kohottaa kuntoa sillä se lisää kehon hapenottokykyä, käyttää lihaksistoa kokonaisvaltaisesti ja polttaa rasvaa. Tunnit on iloinen keino siirtää arkihuolet taakse ja liikkua mukavassa porukassa. Hikeä & hauskaa!

Varusteina tunnille lenkkarit tai tossut, urheiluvaatteet, juomapullo ja hikipyyhe. Aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse.

Latin Cross tunteja vetävät Sami ja Mirelle Lund sekä vierailevat tähtiopettajat. Luvassa vaihtuva ohjelma sambaa, salsaa, merenqueta, reggeatonia, jiveä, pasoa ja kaikkea muuta kivaa.
Uusi Easy Monday on koreografioiltaan hieman helpompi ja sopii vasta-alkajillekin. Keskiviikon ja sunnuntain Latin Crosseilla lisätään haasteita monipuolisten rytmitysten, tekniikan ja vartalonkäytön muodossa.

Syyskauden 2020 tunnit alkavat 10.8. ja ne  pidetään Lunddancen uudessa tanssihallissa osoitteessa Takojankatu 11, Tampere:

  • Easy Monday tunnit maanantaisin klo 18.00 - 19.00
  • Latin cross tunnit keskiviikkoisin klo 17.30 – 18.30 ja sunnuntaisin klo 14 – 15

10 – kerran sarjakortin hinta Tavalaisille on vain 60€ (norm. 90€)

  • 10 - kerran sarjakortteja on mahdollista ostaa 2 sarjaa / kausi / hlö

Oman sarjakorttisi voit ostaa tästä.

Tilauksestasi saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, jonka liitteistä löydät laskun ja tulostettavan lipun. Sarjakorttia lunastettaessa tulee olla mukana tilausvahvistuksen yhteydessä saatu tulostettava lippu sekä työnantajan myöntämä kuvallinen henkilökortti. Muistathan, että kaikille tunneille tulee ilmoittautua tanssikoulun ajanvarausjärjestelmän kautta. 

Lisätietoja tanssikoulusta löydät osoitteesta  www.lunddance.com

KEHONHUOLTO ja HYVINVOINTI/ Tanssikoulu Lunddance

Onko sinulla niskat jumissa? Selkä jäykkä ja kipeä? Oletko kankea ja liikutko vaikeasti? Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä.

KEHO tunti

- sopii kaikille: tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille. Opimme pitämään kehostamme huolta monipuolisten ja helppojen harjoitteiden kautta. Tunti koostuu kolmesta osiosta: alkulämmittely, kehon voima ja liikkuvuus. Avaamme kehon toiminnallisia lukkoja pysymme paremmassa kunnossa.

  • Keskiviikkoisin klo 16:30-17:30 
  • Sunnuntaisin  klo 15-16

Tunnit rakennetaan helpoiksi ja osallistujia palveleviksi kokonaisuuksiksi. Tuntien sisältö koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihasvoima osiosta ja liikkuvuus harjoitteista. Tunnit toteutetaan monipuolisesti eri lihasryhmiä kuormittamalla.

UUTTA: FasciaMethod maanantaisin klo 18-19

FasciaMethod on fysioterapeuttien suunnittelema kehonhuoltokonsepti. Tässä tunnilla teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin  alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita sekä fasciakäsittelyä pallolla eri puolelle kehoa.

Tuntiesittely löytyy tästä. 

UUTTA: Jooga torstaisin klo 19-19.45

Joogatunti yhdistää joogasta tuttuja liikkeitä hyvään lattari musiikkiin. Keskitymme kehon liikeratoihin ja                            elastiseen vartaloon. Vaativuus ja tunnin rasitus on jokaisen osallistujan itsensä määriteltävissä. Liikkeet                              teemme pääsääntöisesti kehon omalla painolla ja ilman suurempaa sykkeen nostoa.

Tuntiesittely löytyy tästä.  

HUOM! Kaikille edellä mainituille tunneille käy Latin cross-tunneille myyytävät sarjaliput.

Uutena:

TANSSIKOULU DANCE ACTION

Tanssikoululla on toimipaikkoja 7:llä paikkakunnalla Pirkanmaalla: Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere ja Ylöjärvi. Syyskausi käynnistyy 17.8. Tanssikoulujen tuntikuvaukset ja aikataulut löydät tästä. 

10 – kerran sarjakortin hinta Tavalaisille on vain 105€ (norm. 149€)

  • 10 - kerran sarjakortteja on mahdollista ostaa 2 sarjaa / kausi / hlö

Oman sarjakorttisi voit ostaa tästä.

Sarjakortin oston jälkeen sinun tulee ilmoittautua haluamallesi tanssitunnille. Ilmoittautumisohjeet löydät tästä PHSP ohje

Lisätietoja löydät osoitteesta https://danceactions.fi/tanssikoulu/

Jaosvetäjä: Anita Niemelä
Puhelin: 050 512 4676
Sähköpostiosoite: anita.niemela@pshp.fi

Lisätietoja

Jaosvastaava Anita Niemelä