Tanssi

Tanssi

Tanssi on kuulunut ihmiseloon iän kaiken, mutta tanssi liikuntamuotona on viime vuosina kasvattanut huikeasti suosiotaan. Tanssi sopii kaikille, myös sinulle. On pullukoita, laiheliineja, himoliikkujia ja rapakuntoisia vasta-alkajia.

TANSSIJAOKSEN KEVÄTKAUDELLA TARJOLLA UUTTA: 

LUNDDANCEN LÄHITUNNIT OVAT PÄÄTTYNYT, MUTTA TILALLE TARJOAMME LATIN CROSS / KEHONHUOLTO LIVE-TUNTEJA!

Kattavat tuntiesittelyt löytyvät tästä linkistä. http://www.lunddance.com/cms/leirit/lunddance-live-tunnit/

10 – kerran LIVE-sarjakortin hinta Tavalaisille on vain 48€ (norm. 72€). Tilaa korttisi tästä 

Mikäli live-kortillesi jää saldoa, sen voi käyttää myös lähiopetustunneille niin taas käynnistyessä.

Huomioithan, että live tunnit lähetetään ilmaisen ZOOM applikaation kautta.

Kevätkauden 2020 tarjontaa:

LATIN CROSS / Tanssikoulu Lunddance (os. Takojankatu 11)

Latin Cross tunti on täynnä iloisia latinalaisrytmejä ja tanssin riemua. Ammattitaitoiset ohjaajat tutustuttavat ryhmän erilaisiin lattaritansseihin ja täyttävät salin positiivisella energialla. Tunti sisältää sykkeitä nostattavan alkulämmittelyn, intervallityyppisen tanssi/kuntoilu osion ja loppu jäähdyttelyn.

Tunti opettaa monipuolista kropan käyttöä, vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia, kehittää rytmin käyttöä ja parantaa tasapainoa. Latin Cross on erinomainen tapa kohottaa kuntoa sillä se lisää kehon hapenottokykyä, käyttää lihaksistoa kokonaisvaltaisesti ja polttaa rasvaa. Tunnit on iloinen keino siirtää arkihuolet taakse ja liikkua mukavassa porukassa. Hikeä & hauskaa!

Varusteina tunnille lenkkarit tai tossut, urheiluvaatteet, juomapullo ja hikipyyhe. Aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse.

Latin Cross tunteja vetävät Sami ja Mirelle Lund sekä vierailevat tähtiopettajat. Luvassa vaihtuva ohjelma sambaa, salsaa, merenqueta, reggeatonia, jiveä, pasoa ja kaikkea muuta kivaa.
Uusi Easy Monday on koreografioiltaan hieman helpompi ja sopii vasta-alkajillekin. Keskiviikon ja sunnuntain Latin Crosseilla lisätään haasteita monipuolisten rytmitysten, tekniikan ja vartalonkäytön muodossa. Easy Monday tunnit maanantaisin klo 18.30 - 19.30

Kevätkauden 2020 tunnit alkavat 8.1. ja ne  pidetään Lunddancen uudessa tanssihallissa osoitteessa Takojankatu 11, Tampere:

 • keskiviikkoisin klo 17.30 – 18.30 ja sunnuntaisin klo 14 – 15

10 – kerran sarjakortin hinta Tavalaisille on vain 60€ (norm. 90€)

10 - kerran sarjakortteja on mahdollista ostaa 2 sarjaa / kausi / hlö

Oman sarjakorttisi voit ostaa tästä.

Tilauksestasi saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, jonka liitteistä löydät laskun ja tulostettavan lipun. Sarjakorttia lunastettaessa tulee olla mukana tilausvahvistuksen yhteydessä saatu tulostettava lippu sekä työnantajan myöntämä kuvallinen henkilökortti.

Lisätietoja tanssikoulusta löydät osoitteesta  www.lunddance.com

 

KEHONHUOLTO / Tanssikoulu Lunddance

Onko sinulla niskat jumissa? Selkä jäykkä ja kipeä? Oletko kankea ja liikutko vaikeasti? Meidän kaikkien tulisi pitää huolta kehostamme jotta jaksamme pysyä liikkeessä ja vireessä.

KEHO tunti sopii kaikille: tunneilla keskitymme vaihtuvin teemoin ylläpitämään liikkuvuuksia sekä vahvistamaan kehon luonnollista voimaa. Harjoitukset teemme pääosin kehon omalla painoilla, joten harjoittelu on turvallista ja soveltuu kaiken ikäisille. Opimme pitämään kehostamme huolta monipuolisten ja helppojen harjoitteiden kautta. Tunti koostuu kolmesta osiosta: alkulämmittely, kehon voima ja liikkuvuus. Avaamme kehon toiminnallisia lukkoja pysymme paremmassa kunnossa.

Harjoittelun kulmakivinä

 • Hyvä ryhti
 • Vahva keskivartalo
 • Liikeratojen laajuuus
 • Kehonhallinta
 • Hyväolo ja vireys

Syyskauden tunnit ovat alkaneet 7.8, viimeinen kerta on 15.12. Mukaan voi tulla missä vaiheessa vain. Tunnit järjestetään osoitteessa Takojankatu 11. Tutustumiskerta ilmaiseksi!

 • Keskiviikkoisin klo 7:30-8:3o
 • Keskiviikkoisin klo 16:30-17:30 ja
 • Sunnuntaisin  klo 15-16
 • Aamu KEHOssa herättelemme kehon vireystason ja kropan kyvyn toimia heti työpäivän alkuun. Keho on näin valmis vastaanottamaan päivän kuormituksen.
 • Iltapäivän KEHOissa avaamme päivän aikana kuormittuneet lihakset ja näin mahdollistamme kehon palautumisen päivän rasituksista.

Tunnit rakennetaan helpoiksi ja osallistujia palveleviksi kokonaisuuksiksi. Tuntien sisältö koostuu kevyestä alkulämmittelystä, lihasvoima osiosta ja liikkuvuus harjoitteista. Tunnit toteutetaan monipuolisesti eri lihasryhmiä kuormittamalla.

Tunneille käy Latin cross-tunneille myyytävät sarjaliput. Ks. tilausohje Latin cross-kohdasta ja lähde mukaan Keho-tunneille.

Jaosvetäjä: Anita Niemelä
Puhelin: 050 512 4676
Sähköpostiosoite: anita.niemela@pshp.fi

Lisätietoja

Jaosvastaava Anita Niemelä