Teatteri ja konsertti

Jaoksen toiminta

Varaamme etukäteen  teattereiden ja muiden taidelaitosten esityksiin lippuja arvioimamme kysynnän mukaan. Sairaanhoitopiiriltä saadun avustuksen turvin voimme myydä liput henkilökunnalle edullisesti. Seuralaislipun myymme teatterilta saamaamme hintaan, jossa on huomioitu saatu ryhmäalennus (kaikkiin esityksiin ei saa ryhmäalennusta). Lastenlippuja myymme vain niihin esityksiin, joista olemme ilmoittaneet erillisen hinnan lapsille.

Esitykset

Alla olevasta Tapahtumakalenteri-linkistä näet kaikki tällä hetkellä varattavissa olevat tapahtumat ja niiden hinnat kerralla.  Siellä on sekä alkakevään esitykset, jotka tilataan sähköpostilla, kuin myös tällä sivustolla varattavat ja maksettavat liput.

TAPAHTUMAKALENTERI

Lippujen varaaminen

Sähköpostilla tilattavat liput

Viimeinen varauspäivä esityksiin määräytyy teattereiden vaatimien eräpäivien mukaan. Lippuvaraus muuttuu sitovaksi viimeisen varauspäivän jälkeen. Liput varataan lähettämällä sähköpostilla: liput(at)tavaksivapaalla.fi -osoitteeseen.

Kerro tilatessasi

  • mihin näytökseen tilaat lippuja
  • nimesi
  • työyksikkösi ja sairaala, jossa työskentelet
  • tilaatko henkilökunta vai seuralaislippuja, kuinka monta

Saat sähköpostiisi vastauksen 1-3 päivän kuluessa. Vastauspostissa lähetämme laskun, mikäli lippuja on saatavilla. Huomioi laskun eräpäivä. Tilaus on sitova viimeisen varauspäivän jälkeen, eli se pitää peruuttaa ennen viimeistä varauspäivää, mikäli on tullut este.

Toiveita istumapaikoista emme voi ottaa vastaan. Paikat teattereissa riippuvat paljonkin siitä, minkä verran olemme voineet varata lippuja ennakkoon ja mikä on lopullinen lippumäärä.

Tältä sivulta tilattavat liput

Jatkossa esitykset tulevat tälle sivustolle myyntiin ja sähköpostin kautta ostaminen jää vähitellen pois. Muutos alkaa loppukevään-alkukesän esityksistä.  Tapahtumakalenterista selviää, mistä esitys tilataan.

Tällä sivustolla tilattavat liput

Niskavuoren Heta, 2.5.2020 klo 19, Tampereen Teatteri, Frenckell-näyttämö
Henkilökunta 21 e, seural. 26 e, viim. 13.3.
Tilauslinkki: https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari4.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=D1245A9043998E16C22584FC0057B1E4

 

 

Lippujen toimittaminen

Saatuani liput teatterilta, jaan ne ja yritän toimittaa teille pari viikkoa ennen esitystä. Koska teen tätä vapaa-ajallani ja toisinaan esityksiä on todella monta samoihin aikoihin, tässä saattaa olla vaihtelua.  Liput toimitetaan sähköisesti sähköpostin liitteenä siihen sähköpostiin,  josta ne on tilattukin. Kannattaa käyttää kotipostia.  Jos jokin palveluntuottaja ei pysty sähköisiä lippuja meille toimittamaan, niin niiden jakelusta kerron erikseen.

Jos lähdemme bussilla muihin kaupunkeihin, niin bussin lähtöpaikka on Keskustorin Vanhakirkko ja sinne myös palaamme. Matkaohjelman lähetän sähköpostilla matkan tilanneille. Esim. Helsingin kaupunginteatterin päivänäytöksiin (klo 13 alkaviin) lähdemme Keskustorilta klo 9.30, matkalla poikkeamme Riihimäen ABC:llä (30-45 min tauko). Paluumatka alkaa teatterilta esityksen päätyttyä ja ajamme suoraan Keskustorille.

Jaosvetäjä: Tuija Kannisto
Puhelin:  050–3677529

Alimmaisena sivulla on jaoksen Facebook-feed, josta pääseet myös tutustumaan uutisoitaviin asioihimme.