Teatteri ja konsertti

Jaoksen toiminta

Varaamme etukäteen lähiseudun teattereiden ja muiden taidelaitosten esityksiin lippuja arvioimamme kysynnän mukaan. Sairaanhoitopiiriltä saadun avustuksen turvin voimme myydä liput henkilökunnalle edullisesti. Seuralaislipun myymme teatterilta saamaamme hintaan, jossa on huomioitu saatu ryhmäalennus (kaikkiin esityksiin ei saa ryhmäalennusta). Lastenlippuja myymme vain niihin esityksiin, joista olemme ilmoittaneet erillisen hinnan lapsille.

Esitykset

Unohda murheet ja työkiireet hetkeksi ja tule nauttimaan kulttuurin ja taiteen elämyksistä, jotka rikastuttavat elämääsi.

Alla olevasta Tapahtumakalenteri-linkistä näet kaikki tällä hetkellä varattavissa olevat tapahtumat kerralla. Sen alla olevista linkeistä löytyy joitakin esimerkkejä tapahtumista.

 Liput tulevat pääsääntöisesti sähköisinä lippuina sähköpostiinne. Tilatessa yksi esitys/sähköposti. Näin pystymme tallentamaan tilaukset esityskohtaisesti ja voin lähettää liput siihen sähköpostiin, josta ne on tilattu. Kun tilaat kotisähköpostista, saat liputkin sinne eivätkä unohdu työsähköpostiin esim. poissaolojen vuoksi. Pienimmät teatterit eivät pysty toimittamaan lippuja sähköisesti, nämä sitten räätälöidään tapauskohtaisesti jakelupisteitä hyväksikäyttäen.

    TAPAHTUMAKALENTERI  (täältä löydät kaikki esitykset)

Aiemmin Le Coq -esityksen hinta oli tapahtumakalenterissa väärin, mutta nyt se on korjattu.

Sähköposti on liput(at)tavaksivapaalla.fi

Osa kevään esityksistä on myynnissä.    Tapahtumakalenteri elää jatkuvasti, joten sitä kannattaa seurata.

Kaikki tilaukset ja niihin liittyvät muutokset ja peruutukset sähköpostiin liput(at)tavaksivapaalla.fi.

Kun tilaat liput omasta henkilökohtaisesta sähköpostistasi, niin saat tiedon ja laskun kotiisi, eikä  posti jää poissaolojesi ajaksi työsähköpostiisi. Eikä tarvitse karhuta maksuja.

Alimmaisena sivulla on jaoksen Facebook-feed, josta pääseet myös tutustumaan uutisoitaviin asioihimme.

Lippujen varaaminen

Viimeinen varauspäivä esityksiin määräytyy teattereiden vaatimien eräpäivien mukaan. Lippuvaraus muuttuu sitovaksi viimeisen varauspäivän jälkeen. Liput varataan lähettämällä sähköpostilla: liput(at)tavaksivapaalla.fi -osoitteeseen.

Kerro tilatessasi:

  • mihin näytökseen tilaat lippuja
  • nimesi
  • työyksikkösi ja sairaala, jossa työskentelet
  • tilaatko henkilökunta vai seuralaislippuja, kuinka monta

Saat sähköpostiisi vastauksen 1-3 päivän kuluessa. Vastauspostissa lähetämme laskun, mikäli lippuja on saatavilla. Laskun eräpäivä on useinmiten sama kuin viimeinen varauspäivä.

Toiveita istumapaikoista emme voi ottaa vastaan. Paikat teattereissa riippuvat paljonkin siitä, minkä verran olemme voineet varata lippuja ennakkoon ja mikä on lopullinen lippumäärä.

Lippujen toimittaminen

Saatuani liput teatterilta, jaan ne ja yritän toimittaa teille 2 viikkoa ennen esitystä. Koska teen tätä vapaa-ajallani ja toisinaan esityksiä on todella monta samoihin aikoihin, tässä saattaa olla vaihtelua.  Pääsääntöisesti liput toimitetaan sähköisesti sähköpostin liitteenä siihen sähköpostiin,  josta liput on tilattukin.  Jos jokin palveluntuottaja ei pysty sähköisiä lippuja meille toimittamaan, niin niiden jakelusta kerron erikseen.

Jaosvetäjä: Tuija Kannisto
Puhelin:  050–3677529