Laskettelu

Jaoksen tarkoituksena on edistää lasketteluharrastusta sekä saada ihmiset ulos liikkumaan mukavaan talvipäivään. Jaos välittää Suomen hiihtokeskusyhdistyksen SHKY RY, Ski.fi kortteja edulliseen hintaan.

TALVEN 2022-2023 Ski.fi liput

TaValaisten kampanjahinta Ski.fi-kortille on 27€ (norm. hinta 47€).

Lipputilauksia 1 / henkilö. 

Ski.fi-kortilla saat kaksi kappaletta yhden päivän hissilippua yhden hissilipun hinnalla. Kortilla laskee siis kaksi henkilöä yhden päivän tai illan kaikissa Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen lähes 70 jäsenkeskuksessa. Yhteen puhelinnumeroon voi ladata ainoastaan yhden kortin.

Toimi näin: 

Tilaa henkilökohtainen alennuskoodisi TÄSTÄ.

ÄLÄ MAKSA KORTTIA TAVALLE, VAAN KOODIN SAATUASI SKI.FI VERKKOKAUPPAAN!

  • TaVa ei ole velvollinen palauttamaan tilaajan tekemiä virheellisiä maksuja.

Saat koodin tilauksessa ilmoittamaasi sähköpostiin noin viikon sisällä tilauksestasi (HUOM! tarkistathan, että olet kirjoittanut sähköpostisi oikein).

Toimi näin koodin saatuasi:

 Cardu-sovelluksen lataaminen

Ennen kuin ostat etuuden verkkokaupasta, lataa ensin Cardu-sovellus puhelimeesi, mikäli sinulla ei ole sitä vielä käytössä. Sen voit ladata kännykkääsi sovelluskaupasta tai www.cardu.com/ski.fi.

Cardu-sovellus on ilmainen ja toimii seuraavissa puhelimissa: iPhone (iOS 8 tai uudempi) ja Android (4.1. tai uudempi).

Ski.fi sähköisen etuuden/mobiilikortin hankinta

Mene Ski.fi verkkokauppaan.

 * lisää puhelinnumerosi Ski.fi-kohtaan (Huom! Ei perhekortti)

* täytä tiedot ja syötä kampanjakoodi kohtaan saamasi koodi ja päivitä, jolloin kortin summa vaihtuu sopimushinnaksi    27€

* toimi verkkokaupan ohjeiden mukaisesti

  Huom! Etuus on henkilökohtainen, eikä sitä voi ostaa lahjaksi.

  Kun maksu on onnistunut, niin ohjaudut automaattisesti takaisin Ski.fi verkkokauppa sivustolle.                                          Ruutuun ilmestyy kuittaus tilauksesta.

 * Mikäli sinulle on jo Cardu-sovellus kännykässäsi ja Ski.fi-kortti, niin Ski.fi-kortti aktivoituu automaattisesti.                      Jos näin ei tapahdu, tai ilmenee ongelmia niin ole yhteydessä support@cardu.com

* Uutena käyttäjänä saa myös tekstiviestin kännykkääsi Cardulta ja sähköpostiisi verkkokaupasta tilausvahvistuksen         ostosta. Toimi näiden ohjeiden mukaisesti.

 

Jaosvetäjä: Anita Niemelä                                             
Puhelin: 050 512 4676
Tiedustelut mielellään sähköpostilla.
Sähköpostiosoite: anita.niemela@pshp.fi