Golf

Golfjaos järjestää toimintaa kaikille golfista kiinnostuneille vasta-alkajista edistyneempiin pelaajiin. Kaikki ovat tervetulleita kaikkiin tapahtumiin ja tasoitukset mahdollistavat tasapuolisen kisailunkin, mikäli haluta osallistua kisoihin. Lähde mukaan sosiaaliseen harrastukseen nauttimaan Suomen kesästä parhaimmillaan.

Kesällä golfataan koronasta huolimatta!

Alkeiskurssit toteutetaan pro Anu Alpin toimesta Messukylän golfkeskuksessa. Ensimmäiset starttikurssit alkavat toukokuussa. Kurssimaksu on 109€, josta saat Ta-Van avustuksen 30€. Lisäksi Green cardin suorittaminen maksaa 40 €, josta avustus 12€. Muista ilmoittaa tavalaisuutesi Anulle, joka laskuttaa sitten tukisumman suoraan Tavalta.

Katsothan tarkemmat tiedot netistä https://www.golfkeskusmessukyla.fi/koulutus/alkeiskurssit

Tilaa starttikurssiin oikeuttava lippu tästä LINKKI

Tilaa Green Cardin suorittamiseen oikeuttava lippu tästä LINKKI

Lisätietoa Green Cardista https://www.golfkeskusmessukyla.fi/koulutus/green-card

TaVa -tour toteutuu perinteisesti lähialueen kentillä. Ta-Van tuen 15€ / kierros saat ilmoittautuessasi caddiemasterille ja laittamalla nimesi osallistujalistaan. Tour-mestaruuskisassa huomioidaan 4 parasta pistebogeytulosta/pelaaja. Tourille ovat tervetulleita toki myös kaikki ne, jotka eivät halua osallistua kisailuun. Tiiajat on varattu pääsääntöisesti klo 15.30 alkaen ja ilmoittautumiset jokainen hoitaa itse suoraan kentän caddiemasterille edelliseen perjantaihin mennessä.

Aikataulu:

  • Pirkkala        12.5.
  • Nokia            27.5. River
  • Tammer        11.6.
  • Lakeside       23.6. Pirunpelto
  • Pirkkala        7.7. klo 15 alkaen
  • Nokia            22.7. Rock
  • Tammer         5.8.
  • Lakeside       20.8. Järvenranta

Tämän lisäksi voit saada muista kierroksista 10 euron avustuksen kierrosmaksusta Tammerissa, Pirkkalassa, Nokialla ja Lakesidessa ilmoittamalla caddiemasterille TaVan jäsenyydestäsi.

Sairaalagolfin SM-kisat järjestetään tänä vuonna 1.-2.8.2020 Hyvinkään ja Nurmijärven kentillä. Tarkempaa tietoa löytyy sivuilta https://www.sairaalagolf.fi/4.   Kilpailumaksu on 185 euroa /pelaaja, josta Tavan tuki on 55 euroa. Järjestäjät toivovat ilmoittautumisia 4 hengen joukkueina, mutta toki yksilöpalaajatkin otetaan mielellään mukaan. Tuen saadaksesi laita minulle viesti osallistumishalukkuudestasi 17.7. mennessä, niin hoidan asiaa järjestäjien suuntaan.

Ta-Va mestaruuskisat pidetään elo-syyskuussa. Tarkka aika ja paikka on vielä sopimatta, koska olisi mukava mennä vähän kauemmas ja yhteiskuljetuksella, mutta odotetaan vielä koronatilanteen kehittymistä. Ehdotuksia/toiveita kisapaikasta otan vastaan mielelläni.

Näkemisiin tapahtumissa, Seija

 


Jaosvetäjä:
Seija Alanen
Puhelin:  311 64719
Sähköpostiosoite: seija.alanen(at)pshp.fi