Golf

Golfjaos järjestää toimintaa kaikille golfista kiinnostuneille vasta-alkajista edistyneempiin pelaajiin. Kaikki ovat tervetulleita kaikkiin tapahtumiin ja tasoitukset mahdollistavat tasapuolisen kisailunkin, mikäli haluta osallistua kisoihin. Lähde mukaan sosiaaliseen harrastukseen nauttimaan Suomen kesästä parhaimmillaan.

Hyvät golfarit!

Kotimaan kentät alkavat hiljalleen siirtyä talvilepoon. Kokonaan golfia ei kuitenkaan tarvitse unohtaa, vaikkei pelimatkaa lämpimimpiin maihin olisikaan tiedossa. Talvikaudelle olisi tarjolla mahdollisuus taitojen hiomiseen joko itsenäisesti tai ohjatussa ryhmässä.

Olen sopinut pro Kari Järvenpään kanssa, että hänen uuteen sisähalliinsa Tavalaiset voivat saada 5 euron tuen harjoituskerrasta ilmoittamalla hallilla jäsenyytensä. Halli sijaitsee osoitteessa Vehnämyllynkatu 20, 33560 Tampere. Hallin pitäisi avautua marraskuun aikana ja tietoa siitä löydät osoitteesta https://www.futuregolf.fi.

Minulta on myös kysytty mahdollista ohjattua talviharjoitteluryhmää. Karilla on tarjolla kaikille avoimia 10 kerran harjoitusryhmiä, joiden aikataulutietoja löydät myös edellä mainitusta www-osoitteesta piahkoin. Hinnat ovat aamuryhmiin 320€ ja iltaryhmiin 350€ ja Tavan tuki osallistujaa kohti on 60€ aamuryhmään ja iltaryhmään 70€.

Voimme myös rakentaa oman ryhmän/ryhmiä toiveiden mukaan. Hinnat ja tuen määrä ovat varmaan suurin piirtein samaa tasoa kuin noissa yleisissä ryhmissä. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan 4-6 henkilön ryhmäopetukseen, laitathan minulle vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • tulisitko aamu- vai iltaryhmään ja mikä olisi sopivin kellonaika
  • kuinka monta harjoituskertaa haluaisit ja kuinka tiiviisti (kerran viikossa/joka toinen viikko/…)
  • milloin haluaisit aloittaa harjoittelun; joulukuussa, tammikuussa vai myöhemmin
  • muita toiveita

Odottelen vastauksianne 15.11. asti ja neuvottelen sitten tarvittaessa Karin kanssa toteutuksesta.

Mikäli teillä on muunlaisia toiveita talvikauden suhteen, niin laittakaa toki viestiä niistäkin.

 


Jaosvetäjä:
Seija Alanen
Puhelin:  311 64719
Sähköpostiosoite: seija.alanen(at)pshp.fi