AjankohtaistaUutiset

KooVeen Mestis-runkosarjan kotiottelut Hakametsässä nyt maksutta

Kampanja koskee kaikkia jäljellä olevia (19 kpl) KOOVEEn Mestis-runkosarjan kotiotteluita, jotka pelataan legendaarisessa Hakametsän jäähallissa. Viimeisin kotiottelu on 18.3.2023.

Tämä koovee_mestis22-23_paasylippu on avain näihin otteluihin. Samalla lipulla saa liput koko perheelle esim. 5 kpl ja lippua voi käyttää useammankin kerran. Koodilippua käytetään seuraavasti:

  1. Koodilipun voi tallentaa puhelimeen ja sitä näyttämällä ottelupäivänä jäähallin lipunmyynnissä saa tarvittavan määrä pääsylippuja kyseiseen otteluun.
  2. Lipun voi myös tulostaa ja näyttää sitä ottelupäivänä lipunmyynnissä.
  3. Kirjatumalla lippu.fi/koovee aukeaa näkymä kaikkiin KOOVEEn kotipeleihin ja täällä pääset etukäteen varaamaan itsellesi tarvittavan määrä lippuja haluamaasi otteluun. Tällöin edetään sivustolla aivan kuten ostettaisiin lippuja. Kun on valittu peli johon lippuja halutaan, niin näytöllä kysytään kampanjakoodia, johon syötetään koodilipussa oleva koodi ja edetään aivan kuten ostettaisiin lippua. Lipun hinta pysyy nollana loppuun saakka. Saattaa olla, että Lippupiste perii palvelumaksun 1,5 euroa/tilaus. Tämä on varsin yleinen käytäntö Lippupisteellä. Lunastaessasi lipun jäähallin lipunmyynnistä ottelua ennen, palvelumaksuja ei tule.